Voedingsadvies Herwijnen

voedingsadvies gewichtsconsulant herwijnen

Voeding

Een gezonde leefstijl is een keuze die je zelf maakt. Naast slaap, training en ontspanning heeft veel onderzoek bewezen dat de voeding voor 60-80% verantwoordelijk is voor de samenstelling van je lichaam, dus ook voor de prestaties die je kunt leveren. Of je wilt nu wilt afvallen, in balans wilt blijven, wilt weten welke voeding voor jou het beste is, meer energie wilt hebben of meer vorm en spiermassa op wilt bouwen, met een persoonlijk voedingsschema kun je al deze doelen bereiken. Wij bieden een 8-weeks programma aan waarin we samen gaan werken aan jouw persoonlijke doel, waarbij voeding het belangrijkste is, maar waarin we ook kijken naar slaap, stress, beweging en energie.

 

Wat krijg je?

Week 1:
Intake van 30 minuten met eerste weegmoment waarin we jouw beginsituatie en doelen gaan bepalen.
Persoonlijke voedingsschema van Body Support met 7 dagmenu’s, waarbij ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
Mail met je persoonlijke voedingsschema en boodschappenlijstje.
Uitleg van over de app van Body Support waarin je je menu’s kunt vinden aan kunt passen en waarin je je boodschappenlijstje vindt.

Week 2 t/m 7:

Wekelijks weegmoment en evaluatie gesprek van 15 minuten, hierin bespreken we hoe het met je gaat, kijken we naar je prestaties en je valkuilen. Bespreken we je energie, je slaap, stress, sportmomenten en je voeding. Na elke wekelijkse evaluatie ontvang je een nieuw weekmenu.

Week 8:

Evaluatie, heb je je doel behaald? Ben je tevreden of wil je juist nog doorgaan met een nieuwe doelstelling.

 

Kosten 

Voor het totale pakket van 8 weken betaal je € 200,-. Wanneer je je doel behaald hebt, krijg je van ons € 40,-  terug.

 

Dit programma kan zowel met afspraken en weegmomenten in de sportschool, als op afstand via telefoon en videogesprekken, gevolgd worden. Voor begeleiding op afstand is het belangrijk dat je een weegschaal hebt.

Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op: