Heleen van der Meijden

Hoi,

Ik ben Heleen van der Meijden. Sporten en een gezonde leefstijl geven mij een goed gevoel. Omdat ik dit gevoel graag wil delen, heb ik er mijn werk van gemaakt. In mijn dagelijkse leven ben ik, na mijn opleiding aan de Fontys Sporthogeschool, gaan werken in het speciaal bewegingsonderwijs. Hier geef ik les aan jongeren met een verstandelijke beperking.
Met mijn eigen ervaringen vanuit de triatlon en een aantal cursussen als ondersteuning vind ik het gaaf om ook anderen uit te dagen het beste uit hunzelf te halen.

Ik hoop dan ook dat je mede door het lezen van de informatie op de website de uitdaging met mij durft aan te gaan en ik je binnenkort zie op één van de trainingen of consulten!

Mocht je nog vragen hebben mag je altijd contact opnemen.

Sportieve groet,
Heleen van der Meijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *