Trainingen

BUITEN SPORTEN
Lekker trainen in de buitenlucht door middel van afwisselende kracht- en conditieoefeningen waarbij er een beroep wordt gedaan op je totale lichaam? Kom dan bootcampen! Tijdens de bootcamp wordt de focus gelegd op je coördinatie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Maandag: 19.15 – 20.15
Donderdag: 19.15 – 20.15
Locatie: Vanuit de sportschool

KETTLEBELL TRAINING
Dit is een intensieve fysieke training voor het hele lichaam. Hierbij maken we gebruik van kettlebells en het eigen lichaam. Het complete lichaam wordt in 60 minuten getraind op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, explosiviteit en flexibiliteit. Hierdoor verbrand je in korte tijd ontzettend veel calorieën en kan je lichaam tot 48 uur na de training meer calorieën verbranden.
Daarbij zal je merken dat je snel meer uithoudingsvermogen krijgt en je functionele kracht toeneemt.

Woensdag: 19.00 – 20.00 en 20.00 – 21.00
Locatie: In de sportschool

PERSONAL TRAINING
Wil je werken aan persoonlijke doelen, jezelf ontwikkelen op sportief gebied maar ook aandacht besteden aan voeding en leefstijl, slaap en stress. Dan is trainen in een klein groepje of personal training wat voor jou. Jouw coach besteedt aandacht aan je doelen, wensen en grenzen en zorgt ervoor dat je zo het maximale uit jezelf haalt.

Wat krijg je:

  • Weging waarin we je gewicht, spiermassa, vetpercentage, BMI, Visceraal vet, metabolische leeftijd, botmassa en vochtpercentage meten;
  • Persoonlijk trainingsschema gericht op je persoonlijke doelen;
  • Persoonlijk voedingsschema.

Tarieven:

       1 les                                                  10 lessen

PT                                          € 60,-                                                   € 500,-

2 personen                           € 35,- p.p.                                           € 300,- p.p.

3 personen                           € 30,- p.p.                                          € 250,- p.p.

Vanaf 4 personen               € 25,- p.p.                                          € 200,- p.p.

SENIOREN FITNESS
Juist op later leeftijd is het belangrijk om op een veilige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. Door te trainen zorg je voor een vergroting en/of het behoud van uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit en lenigheid. Hierdoor blijft de kwaliteit in je dagelijkse functioneren langer gewaarborgd. We bieden speciaal voor deze doelgroep een training van 45-60 minuten. In deze training staan persoonlijke aandacht en een deskundige begeleiding voorop. Na de training staat er uiteraard een bakje koffie of thee klaar.

Iedere dag
Locatie: In de sportschool

CIRCUITTRAINING
Circuittraining is een fitness training in groepsverband. Het hele lichaam wordt in deze workout aangesproken. Je werkt aan spierversterkende oefeningen en omdat de rustmomenten kort zijn, ook aan je conditie.  Kortom circuittraining is een intensief maar vooral afwisselend programma, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau aan kan deelnemen.
Circuittrainingen worden wekelijks op verschillende tijden gegeven in de sportschool. Zie het weekrooster

Wil je meer weten over de trainingen, neem dan contact met ons op.