Trainingen

WORKOUT 
Dit is een intensieve fysieke training voor het hele lichaam. Hierbij maken we gebruik van kettlebells, dumbells, cardio en het eigen lichaam. Het complete lichaam wordt in 60 minuten getraind op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, explosiviteit en flexibiliteit. Hierdoor verbrand je in korte tijd ontzettend veel calorieën.
Daarbij zal je merken dat je snel meer uithoudingsvermogen krijgt en je functionele kracht toeneemt.

Woensdag: 19.30 – 20.30
Locatie: In de sportschool

SENIOREN FITNESS
Juist op later leeftijd is het belangrijk om op een veilige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. Door te trainen zorg je voor een vergroting en/of het behoud van uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit en lenigheid. Hierdoor blijft de kwaliteit in je dagelijkse functioneren langer gewaarborgd. We bieden speciaal voor deze doelgroep een training van 45-60 minuten. In deze training staan persoonlijke aandacht en een deskundige begeleiding voorop. Na de training staat er uiteraard een bakje koffie of thee klaar.

Iedere dag
Locatie: In de sportschool

CIRCUITTRAINING
Circuittraining is een fitness training in groepsverband. Het hele lichaam wordt in deze workout aangesproken. Je werkt aan spierversterkende oefeningen en omdat de rustmomenten kort zijn, ook aan je conditie.  Kortom circuittraining is een intensief maar vooral afwisselend programma, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau aan kan deelnemen.
Circuittrainingen worden wekelijks op verschillende tijden gegeven in de sportschool. Zie het weekrooster

Wil je meer weten over de trainingen, neem dan contact met ons op.