Trainingen

BUITEN SPORTEN
Lekker trainen in de buitenlucht door middel van afwisselende kracht- en conditieoefeningen waarbij er een beroep wordt gedaan op je totale lichaam? Kom dan bootcampen! Tijdens de bootcamp wordt de focus gelegd op je coördinatie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Maandag: 19.00 – 20.00
Donderdag: 19.00 – 20.00
Locatie: Vanuit de sportschool

HARDLOPEN (start 3 april 2019)
Ben je een liefhebber van hardlopen? Iedere woensdag wordt er een hardlooptraining georganiseerd. Binnen de hardlooptraining gaan we in op de aspecten die belangrijk zijn bij hardlopen, zoals; warming-up, kracht, techniek, ademhaling en verantwoorde opbouw om blessures te voorkomen. Tijdens de trainingen verbeter je je uithoudingsvermogen, looptechniek, coördinatie, snelheid en kracht.

Woensdag: 19.30 – 20.30
Locatie: IJsclub D’n Ouwe Wiel aan de Schoutensteeg 4 in Herwijnen

POWER HOUR
Power hour is een intensieve fysieke training voor het hele lichaam. Hierbij maken we o.a. gebruik van dummbells, kettlebels en het eigen lichaam. Het complete lichaam wordt in het uur getraind op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, explosiviteit en flexibiliteit. Hierdoor verbrand je in korte tijd ontzettend veel calorieën en kan je lichaam tot 48 uur na de training meer calorieën verbranden.
Daarbij zal je merken dat je snel meer uithoudingsvermogen krijgt en je functionele kracht toeneemt.
Ook ideaal voor mensen die andere sporten doen zoals voetballen,hardlopen, vechtsporten enz.

Woensdag: 19.00 – 20.00 en 20.00 – 21.00
Locatie: In de sportschool

SENIOREN FITNESS
Juist op later leeftijd is het belangrijk om op een veilige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. Door te trainen zorg je voor een vergroting en/of het behoud van uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit en lenigheid. Hierdoor blijft de kwaliteit in je dagelijkse functioneren langer gewaarborgd. We bieden speciaal voor deze doelgroep een training van 45-60 minuten. In deze training staan persoonlijke aandacht en een deskundige begeleiding voorop. Na de training staat er uiteraard een bakje koffie of thee klaar.

Dinsdag: 10.00 – 11.00
Donderdag: 10.00 – 11.00
Locatie: In de sportschool

CIRCUITTRAINING
Circuittraining is een fitness training in groepsverband. Er wordt gestart met een gezamenlijke warming-up of een warming-up op de cardio toestellen. Het hele lichaam wordt in deze workout aangesproken. Je werkt aan spierversterkende oefeningen en omdat de rustmomenten kort zijn, ook aan je conditie.  Kortom circuittraining is een intensief maar vooral afwisselend programma, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau aan kan deelnemen.
Circuittrainingen worden wekelijks op verschillende tijden gegeven in de sportschool. Zie het weekrooster

Wil je meer weten over de trainingen, neem dan contact met ons op.